Wedding Planning

Va stam la dispozitie cu o varietate larga de pachete in ceea ce priveste organizarea nuntii voastre. Pe langa elementele de baza in organizarea unui astfel de eveniment, cum ar fi locatia, partea artistica sau serviciile foto-video, o nunta de succes are nevoie mai ales de o tema personalizata, crearea unui buget si un design bine pus la punct. Asa cum fiecare cuplu este unic, la fel si serviciile noastre pot fi particularizate pe gusturile voastre. Ai nevoie doar de o mana de ajutor sau de asistenta pe tot parcursul organizarii nuntii tale? Lasa pe seama noastra intreg procesul de planificare, iar “sarcina” ta va fi doar sa ramai RELAXAT & ZEN in cea mai importanta zi.

 

Private Events

Incepand cu petreceri de botez si terminand cu zile de nastere, aniversari, dinner parties, etc., te poti baza pe Zen Events. Astfel, noi te vom ajuta din “spatele scenei”, iar tu te vei bucura de eveniment alaturi de cei dragi. Si nu uitam nici cel mai important detaliu: Bugetul! 🙂

 

Corporate

Daca te numeri printre companiile care au de organizat o seara de cocktail cu stil sau o cina care sa aiba impact asupra clientilor, te afli pe pagina care trebuie. Sau poate vrei sa-ti motivezi angajatii printr-o zi de workshop. In esenta, suntem aici pentru a te ajuta oferindu-ti urmatoarele tipuri de evenimente:

– petreceri pentru aprecierea angajatilor/clientilor

– lansari de produse

– seminarii educationale

– evenimente de seara si cocktailuri

– and more!

Si suntem siguri ca dupa o intalnire in care ne vom relaxa la o cafea, vom gasi impreuna multe modalitati prin care serviciile noastre specializate de planificare pot fi adaptate pentru evenimentul tau!